Då var det gjort!

Köpt skor nu då.. Passade även på att handla lite på hälsokosten & apoteket. :) När vi kom hem lagade jag en otroligt god sallad! :) Den uppskattades verkligen.

Skapligt kallt ute.

Skulle det inte vara sol denna vecka?! Åh, jävla meteorologer! ;)
Skall shoppa nu! Det behövs verkligen. :) Känner ett "ovanligt" sug. Hihi. Får ju hoppas jag hittar något som faller i smak också. Skall träna senare också, tränade igår, men inte mycket... Blev så upptagen med annat! Som vanligt... :)
Suss!


Jaha jaaa.

Skall köpa skor idag, inget mer intressant finns att skriva ;) Hehe. Skall på intervju i morgon igen. Nu skall jag dricka mitt morgonkaffe!
Puss

Åh

Det blåser idag. Tråkigt!

Härliga söndag!

..Eller vad säger man? :) Jag sov en timma för länge idag! Jag glömde ställa klockan en timma framåt igår, så vaknade kl.11 istället för 10! Tur att man inte skulle jobba. Hehe. Tog en liten söndagstur med mor & far förut. Trevligt!
Hmm.. Skulle sökt jobb på ett annat ställe också, men hittar inte den annonsen! :( Det ligger inte ute på arbetsförmedlingen heller. Skit också!
Släckte ner igår, så jag och Johan var ute och gick en promenad i stan med Soya. Så mysigt det var! :)


Trevlig bild, va?

Jippiii!

Idag ringde dom från det jobbet jag har sökt på, och dom ville träffa mig en sista gång. Dom frågade i fall jag fortfarande var intresserad. :) Sen fick jag mejl om en lägenhet, skall höra av mig på måndag. Vilken toppen lördag! :D Skall äta gott hemma hos mina föräldrar idag, Johan är här också. Myspys! :D Det enda negativa är att jag har ont i örat. :/
Jo just det ja... Var ju på bio igår, såg Män som hatar kvinnor. en otroligt bra men rå film! Rekommenderar verkligen er som inte sett den, att se den ;) Efter bion åkte besökte vi Malin och Lisa. Men nu skall jag laga sallad! :) Ha en fin lördagskväll, och GLÖM INTE EARTH HOUR. Kl. 20.30 - 21.30
Puss!


Säger adjö för idag

Åker snart in till stan, bara fixa till sminket lite :) Skall till älsklingen sedan. Han är med grabbarna ikväll så jag skall vara ensam i några timmar. Stackars mig :) Hehe. Ha en fin fredagskväll allihopa :)
Puss

Bio

Skall på bio ikväll med Mimmi :) Roligt! Hoppas filmen är bra.

Snö, snö & snö!

Jaha. Och då snöar det igen! Våren var alltså inte på väg iaf. Men något som är positivt är att det är fredag :)

Blir hämtad av hjärtat

Johan kommer och hämtar mig nu... Skall bara vara lite social med mor & far först. Klämde fingret i toalettdörren förut :( Gjorde riktigt ont! Skall fråga älskling snällt om han vill massera mig lite, kanske värken försvinner lite :)
Puss!

Ingen bra dag idag....

Usch nej... Har så ont i nacken! :( Och hungrig är jag, funderar på vad jag skall äta. Sugen på pasta! Förlåt för sen uppdatering, men har inte suttit vid datoren idag ;) Igår lärde jag Soya, tass! Och nu är hon jätte duktig på det :D Så söt så! Neh, nu skall jag få tummen ur... Skriver senare!
PussPuss

Dags att dra sig...

Skall till Johan nu... Så jäkla sugen på något! Haha. Nu tänkte ni allt på något, men det var inte alls DET jag var sugen på.. Just nu! Utan något att äta ;P Någon frukt.... Hm. :) Hinner väl inte skriva mer denna dag! Ha en fin kväll allihopa.
Pusslipuss.


Evert :)

Underhåll mig!

...Snälla.. Jag har så tråkigt att jag sitter här och pysslar med såna där quiz på facebook! Haha. Det har inte hänt så mycket idag, har letat efter en annons i en tidning. Men den tidningen är väl borta för alltid... Och nu skall jag mejla H&M! Kul, roligt, häftigt! Gaaah, jag dör. Entertain me now! Skriver senare... Kanske händer något snart ;)
Puss puss



Ännu en solig dag med ingenting att göra!

Blir så trött på att inte göra någonting! Ge mig det förbaskade jobbet nu!! :) Skriver lite senare, då jag förhoppningsvis har gjort något ;) Tihi! Tjing!
Pöss!




Jag och Johan på Adam Tensta's realise party. (lägg märke till datumet, haha)

Ut på tur

Nu har vi ätit middag, så nu skall jag och Johan ut och gå! Sen blir det flm och mys, som vanligt ;) Bidde ingen bandy för Johans del idag, han börjar också bli sjuk... Stackarn. Mohaha ;)
Puss!


Börjar känna mig bättre...

Igår mådde jag riktigt dåligt! Hade lite feber, men blev lite bättre efter jag tog mig en Ipren och Kan Jang. :)  Idag är jag bara lite snorig. Hjälpte Johan med att göra i ordning bilen förut, så skönt att vara ute i det fina vädret ;) Han sov hos mig i natt, vi kollade på Jönssonligan och somnade runt 23 tiden.. Hehe :P
Till helgen skall vi ställa om klockan till sommartid! :D Det är grejer det. Jag är fruktansvärt dålig på att lägga upp bilder här, men dom försvinner av någon konstig anledning från datorn! Så lägger upp några nu ;)
Puss!


Lite dragen på födelsedagsfesten i fredags!


Johan på flygplatsen


Mimmi & Malin

Jävla förkylning!

Jag vill inte vara sjuk!! :( Sitter hemma och har bakat brownies, i brist på annat! :( Har tvättat bil idag också, hjälpte min älskling... Inte så jätte mycket, men lite gjorde jag allt :) Jag är ju sjuk så skall inte anstränga mig så mycket ;) Skall laga middag snart också, lasagne blir det idag! Hemmalagad såklart :) Med kikärtor och kidneybönor! :) Gott!
Jag vill ut och gå i det här fina vädret, men min kropp vill stanna inne. Snorade ner Johans kuddar i natt också.. Fräscht!
En snorig puss på er.

Stackars mig!

Jag har gått och blivit jätte förkyld! :( Näsan rinner hela tiden... Så jobbigt! Det är svårt att sova gott! Skall följa med Johan till jobbet nu.
Puss

En stillsam lördag...

Skall sätta mig i soffan och kolla på tv nu. Är inte så farligt bakis! Var ute och gick med mamma i över en timma idag, det var riktigt härligt! :D Sen kom Johan hit, hyrde film och köpte lite godis i stan så vi skall mysa. :) 
Puss

Lyckad födelsedagsfest!

Det var riktigt kul igår :D Stack ut senare på o2, var lite folk ute men hade kul ändå. Ensam tjej! Hehe :P
Sitter här och släcker törsten med juice... Gott! ;D Skall nog be mamma snällt om hon kan köra till stan senare. Hihi
Mimmi fyller år idag också :) 
Puss!

Friiiiday!

Visst är det det! Skall städa nu, även om jag är lite krasslig :( Är så osäker på vad jag skall göra i kväll, om jag orkar drar i väg! Jag vill ju, men mår inte bra :/ Åhh! Låt mig få slippa detta elände! *snyft*
Puss på er mina kära besökare.

Mår riktigt dåligt!

Känner mig helt kass i kroppen... :( Har inte energi någonstans! Orkar inte ens resa mig upp ur  sängen om morgonen, och då överdriver jag inte :S Blir nästan rädd, har aldrig någonsin varit så här trött och dålig! Går och längtar efter sängen hela dagen, annars brukar jag ju stanna uppe så länge som möjligt... Men har haft Johan på besök, har myst lite idag :) Suttit ute i solen i en timma och bara pratat och rökt allt för många cigaretter! :) Hehe. Skall på födelsedagsfest i morgon också. Hur skall jag öveleva helgen? Vill bara ligga i soffan och se på film och umgås med min underbara familj. Matlusten har inte kommit tillbaka heller, blir spyfärdig för bara vatten! Äter riskakor till frukost och sväljer ned med vatten... Usch :/ Nej, blev illamående bara jag tänkte på det nu! Skall gå upp på mitt mysiga rum och lägga mig i min varma stora, sköna säng! :D Öppna fönstret lite, så jag kan höra fåglarna kvittra på morgonen. Så härligt!  God natt på er...
Puss!

Solen skiner idag med.

Visst är det härligt? Lite kallt ute bara.
Sitter och kollar på Din sko's hemsida, hittade mina sommarfavoriter! :D Ett säkert måste! ;)



Vilken lång dag!

Åkte in till stan idag vid halv tolv och var en sväng på stan, träffade Johan, umgicks lite med honom. Mysigt! kollade på Patrik 1,5... Tyckte verkligen om den filmen! Har ni inte sett den så se den! En feel-good film helt enkelt. Gustaf Skarsgård är så söt i sin roll :) Aww. Fick svar från ett annat jobb idag också, att dom läst mitt mail och att man får svar i april någon gång. Men satsar hellre på det andra jobbet, som verkar mer säker och mer betalt! Det jag fick i från idag är ju bara sommarjobb så... Nu skall jag sova! Nattinatt på er ;)
Puss!


Sömnig

Börjar bli trött nu... Oroar mig lite för i morgon :/ Vill ha närhet nu, är väldigt frusen som vanligt.

Vårkänslor?





Mina älsklingar.

Lagat middag

Nu har jag ätit middag bestående av lax och klyftpotatis. Blev gott :)


Fått svar på min annons.

Läste mailen precis, och då hade en tjej skrivit till mig och frågade om någon av oss får en lägenhet i Strömstad så kunde vi bott tillsammans! Tycker det låter toppen. :)
Jag kanske inte skrivit det i bloggen, men har lagt ut en annons på blocket om att jag vill hyra lägenhet i Strömstad. :)
Jag blev jätte nervös när jag såg ett mail. Hehe :)
Har fått en liten dos av solen idag också, satt ute i en timma i trädgården... Så härligt!




Sol idag.

Solen skiner, och jag känner verkligen för att gå en sväng... Men inte ensam! Någon som vill följa med?! Hatar att gå ute ensam :/ Gillar att promenera och prata samtidigt. Börja ju låta som en dejtannons det här! Hehe... Måste äta något nu, annars äter jag inte förän middagen... Får väl ta en banan. :/



Saknar verkligen Soya :(
Började ju fästa mig vid henne så bra. <3


Aj aj aj

Det gör riktigt ont i magen. :/ Mimmi la nog något i maten tror jag. Är nästan säker på det! Haha

Det går bra nu.

Har haft en bra dag :) Hoppas den blir ännu bättre i morgon. Lite ont i magen bara... :/ Inte bra!


Frusen!

Jag fryser. Det är väldigt kallt här!
Skall göra mig i ordning, hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sedan tar jag bussen!
Har kollat lite info om balsammetoden, blev lite sugen på att testa. Någon som har gjort det? :)


Bild från lördagen

Stolt över mig själv!

Jag är så glad! :D Hihi. Fasen, så bra det känns.


Tänker...

Jag undrar hur detta skall gå... Hmm. Hoppas det blir bra!


Härligt!

Skall till stan nu... ;P Var längesedan nu. Längtar till nästa helg också! :)
Puss

No comment

Vet inte riktigt vad jag skall skriva mer än att jag är väldigt ledsen...
:(

Utgång

Nu är det snart utgång :) Dasna järnet på dansgolvet. Lägger ut bilder på outfiten i morgon! Tar för lång tid nu ;) Hihi Önskar er alla een trevlig lördag. Fel låt vann melodifestivalen´, fy fan.
Puss!

Vin!

Sitter & dricker vin och väntar på dom andra skall komma... Blev färdig på en timma! Rekord ;) Mohaha. Camilla skall bli full. Watch out.

Arbetsintervju

Skall åka iväg snart på arbetsintervju :) Lite nervöst men det går nog bra!
Skriver senare om hur det gick ;)

Natti natt

Säger god natt nu. Är inte trött men måste sova... Illamående är jag också. :( Mormor & morfar kommer förhoppningsvis i morgon.


Fredag är lika med räkor

Har ätit räkor med mamma & pappa. Johan är hos en kompis så jag åkte hem. Längtar till i morgon :)








Nu är det fredag!

 För er som ville veta.. Imorgon är det lördag, och då blir det schlager!  Haha
Jag hade en dröm i natt, om att snön var borta... Men ack så fel jag hade.
Skall ge hund mat nu. Själv får jag vänta på min frukost, bad mamma köpa grapefrukt och kaffe till mig. Sleepy!


Same shit

Blir så irriterad! Åhh. ;(



Dagens väder: snö. Nu är det ännu mer.

Huvudvärk igen...

Surprise!







Nu skall jag äta "frukost". Glömt bort det

Schlager hit & schlager dit....

Börjar verkligen tröttna på låtarna i melodifestivalen! Dom spelas ju dygnet runt på radion!
Nu har jag gett vovven mat, så hon är nöjd ;) Sitter här i min ensamhet och dricker kaffe.
Kollade på Låt den rätte komma in, igår... Kass film! Jag låg och väntade på att den skulle sluta... ;) Haha

Säg aldrig, aldriiiiig

Mohaha.. Sitter vid datorn och lyssnar på filmen Johan tittar på :P Fievel! Woho haha ;) Skall förhoppningsvis se på Låt den rätte komma in senare, har läst boken så... Skall bli spännande ;)
Har varit ute och gått i en timma, härligt väder :) Lagom kallt ute.
Idag har jag stoorstädat och vart riktigt duktig *klappar mig på axeln* Skall kanske på Schlagerfest eller något liknande på lördag... Men bara kanske! ;) Jag är ingen schlager fantast, men är det trevligt sällskap och god mat och dricka så låter det ju mer än lockande! ;)
Godnattpuss på er ;)


Underbart väder!

Solen skiner och det är blå himmel! :D Helt underbart! :D Älskling är på väg till Trollhättan så jag funderar på att städa eller något... Hoppas Mimmi kommer hem från Oslo snart, så jag kan ta mig en sväng ner på stan eller något sådant. :) Får ju passa på att vara ute i det fina vädret, man vet ju aldrig när det börja snöa igen ;) Hihi

Vill handla kläder!

Fick H&M's katalog idag, hittade så mycket fina kläder som jag vill köpa! Älskar modellerna också, sååå snygga! :)

Huvudvärk :(

Har haft ont i huvudet nästan hela dagen :( Hade det igår också. Det tar på krafterna! Känner mig inte i form idag :( Usch.
Behöver en rejäl dos av c-vitamin och järn!


Jag vill ut!

Jag vill ut & gå..... Det är fint väder ute! Fick sån skavsår på hälarna igår bara :( Hade fel skor på mig! Förbaskat!

Arbetsintervju på lördag

Jag är nervös... Vad skall jag säga? Hehe. Såg på Madagaskar 2 förut, rolig film :) Man måste bara älska dom pingvinerna! ;D  Jag och älskling gick runt Strömsvattnet igår också, så härligt att gå längre promenader! Tar ungefär en timma att gå runt. Soya blir nöjd också :)


Jag vill!

... Ha sol
Handla kläder till min födelsedag
Bli mer blond
Plugga & jobba
Ha ett seriösare förhållande med Johan
Gå en timme promenad varje dag (har börjat smått)
Lära känna nya människor
Få längre naglar
Åka till Gotland i sommar
Börja med körkortet så fort som möjligt
Ha ett intresse jag brinner för (var tog hästintresset vägen?)
Någon att prata med om allt möjligt (skall det va' så besvärligt?)
Börja med Cambridge kuren (skall boka tid till helgen)
Åka utomlands när jag har sparat pengar
Ha en egen mysig lägenhet
Flytta till en annan större stad
Fira min födelsedag i Uppsala

Det var bara det :)



Måndag igen...

...Och solen skiner.. Lite :) Såg på Valkyria igår, tycker den var riktigt dålig! Hade förväntat mig något helt annat. Såg på Bolt också, skall se resten nu :) Den verkar iaf bra! ;) Skall äta frukost först bara... Hörs senare ;)
Puss!


Trött på snö...

När man trodde att snön var på väg att försvinna, så kommer det mer! Blir så trött på't!
I helgen har jag och Johan tagit det lugnt, vi sov hemma hos mig i fredags... Spelade spel och kollade på film :) Och igår tog vi det också lugnt, köpte ett par filmer och myste :) Gick en sväng med Soya på stan också, det tyckte hon var roligt att se så mycket människor :) Hon har ätit väldigt dåligt i ca två veckor, har ätit nästan en deciliter om dagen! Så jag bad mamma ta med lite mat som Fiffi äter, och Soya åt upp allt på bara någon minut :) Skönt att det inte är henne det är fel på, utan maten i så fall... Tror hon inte gillar dom hårda kulorna (haha). Maten hon fick idag är mjukare. :D


Träningsvärk!

Aj aj... Har kollat på gamla bilder, då jag och Johan blev tillsammans! Hahahaha :D Åh gud.. Aja :P Fina bilder!
Lägger in en gammal bild på mig här då, så jag kan dela med mig av det roliga till er ;)


 


Ännu en kopp kaffe...

Har haft far på besök, han hade lunch så jag bjöd på kaffe :) Funderar lite på min födelsedag... Och det hade varit väldigt kul med något tema på festen, har tänkte lite på om man kunde ha yrkes-tema :) Det kunde ju varit väldigt roligt! Man kan klä ut sig till brandman, svetsare, lärare, doktorn eller strippa ;D Haha. Finns ju massor! Johan tyckte det lät bra iaf. Men sen vet ju inte jag om vi skall åka iväg någonstans då.. Men kan ha helgen efter eller något, men vi är inte där ännu ;)


Why not? ;) Haha

Hemma hos älskling igen då..

Det lät ju verkligen positivt! Haha... Tråkigt för att han inte är här ännu bara :/ Sitter här och dricker kaffe, men den smakar konstigt :S Ingen smak i den. Vilket dilemma alltså! ;D

ÅHH!!

Jag är så sur, förbannad och arg!! Jag vet inte varför men dagen blev bara så.... Jag skakar så arg jag är! Så ringer Johan, och jag är inte ett dugg trevlig. Överraskande... Jag blir så trött!! Fan fan fan


Regnigt ute.

Var nere på stranden och fotade lite... Fick till några bilder men sedan la kameran av! Jag hatar den kameran, skall dra till Expert och klaga. Batteriet håller inte ens en vecka, och den är två månader gammal! Skulle betalat mindre för den eftersom det var den som låg framme i butiken. Blir så arg!! Vet inte om det är konstigt men jag kan bara ha ca 400 bilder på den, och jag har minneskort... Vet inte så mycket om digitalkameror men tycker det verkar konstigt.


Klippt håret.

Ja som sagt... Har klippt håret ;) Skönt att få bort det slitna. Tänkte efter förut, och har inte använt plattången på ca 2 veckor :) Det är bra! Man känner sig så fräsch när man är nyklippt :) Det gillar vi! funderar på att gå en lång promenad, blir så rastlös av att vara inne. Skall kolla mina mail först ;)
Puss o kram!


Basset :) Så söta!

Finfin



Var den inte söt? :) Jätte skön att ha på sig! Med ett smalt flätat skärp i midjan. Från Rut m.fl :)
(Ser lite smutisig ut, men det är den inte.. Dåligt ljus bara ;))

Äntligen regn!

Jag är så glad! Det regnar! Och regn betyder att snön försvinner :D Och då skall jag sätta i gång med att köra igen :) Skall få låna farmor & farfars bil, en s40 :) och skall antagligen få köpa den när farfar går i pension, han behöver ju den när han jobbar i Norge. Den är fin :D Väldigt behaglig bil :)
Undrar vad jag skall göra idag.... Känns inte så jätte lockande att gå en promenad i det här vädret! Skriver senare ;)
Pusssssss! :)


En sådan, fast vit och något år äldre tror jag. :)

Kosetur med Mimmi

Nu har jag kommit hem efter en tur till Uddevalla... Fick köpt mig 5 st tröjor. Skall lägga in bilder i morgon ;) Är lite väl trött för det nu :) Hade väldigt kul iaf! :D Men nu ropar sängen efter mig... Min 180 breda säng ;) Helt ensam! Hehe. Lite väl stort tycker jag då! Men men... Sitter och lyssnar på Beyoncé's låt, Halo.. Så sjukt bra! :) Man blir så kär när man ser videon ;) Ser ni den så förstår ni ;) hihi..
Puss på er!!


En morgon utan kaffe, är ingen morgon...

;) Sitter och väntar på att klockan kan bli tandläkardags! Är redan färdig sminkad och druckit kaffe ;) eller ja... Dricker en extra kopp idag. Hehe Och så snöar det ju IGEN! Blir så trött på't! Kan ju bara hoppas på att den försvinner snart, annars ligger den väl kvar till sommaren, eller åtminstonde min födelsedag! :O Skall åka till torp idag också, efter tandläkaren... Så Mimmi hämtar mig efter det! ;)
Nu skall jag packa!
Puss


Camilla är trött nu!

Har inte varit så länge vaken sedan... Ja längesedan var det iaf! Skall till tandläkaren i morgon också... Saknar min älskling ännu mer nu när jag skall lägga mig.... Finns ingen varm Johan som ligger brevid en om man fryser på natten. :( Det är synd om mig!! ;D Haha.. Överdriver lite bara. Bara LITE! ;) Natti natt på er.
Puss & kramis!


Långpromenad and some shopping ;)

Var på Nordby förut ja... Köpte några "prylar". ni ser dom på bild här under. Äntligen fick jag köpt mig min favorit foundation från Biotherm! :) Älskar den, dyr men värd varenda öre!
Och två... Vet inte vad jag skall kalla dom, dom går under kategorin dekoration iaf ;) hehe. Köpte båda på Indiska för 49,90 kr ;) Oh yes, we love!
Gick runt strömsvattnet med Soyagoya också. Vi båda är helt utslagna nu :P Saknar min älskling  :(
Inte mysigt att ligga i sängen utan dig. :(
Puss!


Me love ;)




Söta va? :)♥

Ensam :(

Då har älskling åkt till Vänersborg igen då.. Sitter här ensam med soya, skall snart ta en sväng till Nordby och kolla på kläder. Sedan laga middag till mig själv :( Någon som vill hålla mig sällskap? Hehe :P Gissa vad jag skall äta då..? Kyckling! haha :) gottigt!


Soyagoya

RSS 2.0