Längtar efter hösten.

Sitter här i min ensamhet och skriver.. Väntar på älskling som slutar jobbet snart. Han skrev på lägenhetskontraktet idag, och har med sig kataloger med tapeter till lägenheten. Jag har fått Beck-feber, så varje kväll blir det att se dom filmerna! Så bra filmer :) Jag vill bli polis.. Det har jag alltid velat! Igår eftermiddag hände inte så mycket, åkte hem till mina föräldrar störde dom i middagen och kollade lite på en film som heter; When a stranger calls.... Typiskt amerikansk skräckfilm där det är någon som ringer en tjej när hon är barnvakt! Skulle egentligen gått en promenix till Johans jobb, men lat som jag är så orkar jag inte! Tränade i morse också så..




Jag i vintras.


På väg till Rjukan, min underbara älskling ♥

Köpt skor

Vi var och kollade på lägenheten i måndags, blev överraskad över hur fin den var! Köpte snygga skor igår också, fattar inte hur jag kunde köpa dem, men Johan tvingade mig faktist lite ;) Hehe


Bror fyller år :D

Jag blir gaaalen! Hatar min säng här hemma. Har ont i hela kroppen ;(
Min kära bror fyller år i dag, 20 år :D Köpte två box filmer, för 500,-  Och idag kommer Johan hem :D Längtar efter min älskling!   



Saknar min älskling...

Sover så fruktansvärt dåligt ensam! :( Ligger vaken och vänder mig hela tiden, somnar en liten stund men vaknar efter en liten stund av att det börjar regna :( Så är inte på humör just nu... Funderar på att sälja mina Ed Hardy skor nu också, om någon är intresserad, har knappast använt dom. Fick en go' löning i måndags då, det ända man kan vara glad över just nu känns det som... Men dom försvinner väl lika snabbt igen! Nu skall jag laga frukost.


Blä

Jag och Johan tog "några" öl med ett par kompisar i fredags, var riktigt trevligt :) Blev lite väl mycket alkohol bara! Var inte så bakis när jag vaknade så la nya öl på kylning inför lördag kväll, som var ännu trevligare... Vi satt hemma hos min kusin och hennes pojkvän. Blev lite väl mycket där också... Jag har inte problem med alkohol, det är bara alkoholen som gillar mig :) Det gick ju så trögt, men märkte att det slog till när vi gick till taxin! Hehe.. Vincent spelade på Cod, Stod där i kanske 5 min, såå bra är han inte! Fick låna min kusins skor för jag hade sån skoskav från dagen innan (köpt nya skor), Men fick ont i foten för det, på väg hem när Johan skulle möta mig. Han gick hem lite tidigare! Jag skall vara hemma tills på torsdag eller fredag, Johan är i Sthlm så... Jag får gå här hemma och pyssla, öva lite på matlagning ;) Jag var faktiskt jätte duktig igår! Lagade linsbiffar, dom var jätte goda förutom att jag tog i för lite salt :( Men dom var godkända av familjen! :D Hehe.. Nu skall jag laga lasagne, så måste sluta skriva. ;)




Skönt med regn...

Idag har jag varit i Halden och besökt min kära mormor & morfar :D Var egentligen meningen att jag skulle sova lite längre idag men fick stå upp kl 10 :/ Jag skall ju upp tidigt imorgon med, eftersom skall jag vara hos frissan kl. 10 och slinga håret :) Skall till stan sen med Fiffi, till veterinären. Skall kolla efter lite kläder innan det också!  Mina Ed Hardy skor i torsdags i brevlådan också, dom passade perfekt ;D Var på bio igår, kollade på Arkiv X..  Jag blev väldigt överraskad. Väldigt spännande och äcklig :S Uhh.. Skulle haft någon att hålla handen med då! Hehe. Nu skall jag laga min goda sallad och äta :)




Grillning hos min kusin

Igår var jag hos min kusin, dom grillade och drack.. Jag hoppade över maten och satte klorna i min vinare i stället ;D Haha. Var så himla kul igår!  Men idag skall jag på middag kl 19 sedan blir det fest :D Längtar så...
Nu skall jag duscha och så :) Har precis varit ute och gått en promenad med Fiffi :)

Lyckad kväll igår...

Hade jätte kul ute igår :D Det bidde visst gratis drinkar hela kvällen. Haha
Efterfesten var ju lyckad ;D Hihi. Suttit i solen i ca 3 timmar, fick mycket färg :D
Neh nu skall jag snart äta maaat :D  Hejdå!

RSS 2.0