Utgång i kväll.

Snart skall jag på jobb då! :/ Inte sådär jätte kul, men skall få besök när jag kommer hem sen så :D hihi ;P
Sen skall vi gå ut som sagt... Är jätte trött idag, var vaken till kl. 03 i natt. Hehe ;D Får se om jag orkar med den här dagen! Hehe. Längtar tills jag slutat jobbet, så kan man resa i väg någonstans :) Vart säger jag inte :$ För det vet jag inte än.. Jo kanske.. ;D Nej nu skall jag och min älskling vara lite intima.




All alone...

Då var jag singel då...  På torsdag skall jag ha förfest hemma hos mig, sedan beger vi oss till Skagerack! :)  Har jobbat fram till kl. 22 idag, har så frukstansvärt ont i fötterna ;/ Usch!
Snart skall jag lägga mig och se på film, Da vinci koden blir det nog, har aldrig fått sett klart den, för jag somnar alltid. Bara två arbetsdagar kvar tills mina 5 lediga dagar, jag längtar! :D :D





Lyckad helg :)

I helgen var jag på fest, var riktigt kul, men var roligare ute. Hamnade på Skagerack... Jag fattar inte hur dom kan spela den musik dom gör! Så otroligt dålig! På torsdag spelar ju Lazee, skall antagligen dit, det börjar kl 22, och då slutar jag på jobbet :/ Knäppt! Nu har äntligen det fina vädret kommit också :) Hade inte så mycket mer att säga! Hade ;)

Jobb, jobb & jobb

Hej hopp! Idag har jag jobbat... Det är fint väder men det blååååser ;( Varför?! Skall till stan snart och träffa Mimmi, vi skall väl göra något, vet ej vad men... Klippte mig förra veckan, fick bort allt det slitna, så nu skall jag snart bli blondie igen :D Blondes have more fun! Det är faktiskt sant.. Eller är det bara inbillning?
What so ever... Skall sminka mig nu. Have fun alla blondiner och brunetter



Tillbaka efter en kort paus.



Har inte skrivit i bloggen på ett tag nu, så tänkte jag skulle göra det!
Har börjat jobba nu, som receptionist på en camping. Trivs väldigt bra faktiskt, har jobbat där 2 veckor nu :)
Och så är det ju sommar och fint väder :D Låg och solade mig i ca 2 timmar idag, blev ganska brun! Jag får ju passa på när jag börjar kl. 15 på dagen att jobba så... Det är det ända positiva med att börja så sent, att man får tid till att sola! ;) Så nu jobbar jag 10 dagar i sträck, efter det har jag ledigt i 4 dagar och då skall jag och mamma, pappa och Johan åka till Lysekil en hel dag och ha kul, om man nu kan ha det i Lysekil! Haha.
Min Johan är hos sin pappa i Vänersborg, har itne träffat honom sedan igår så det är ganska ensamt här hemma :( Men han kommer ju hem på fredag! Eftersom jag itne skrivit på ett tag så får jag ju ta och skriva lite vad som hänt i det sista... Över midsommar var jag och älskling nere i Skåne på bröllop, på självaste midsommardagen, det var jätte kul! Sov på hotell och hade mysigt :) Skåne är väldigt fint! Sen har det väl inte hänt så mycket mer intressant, har ju jobbat så. Jo just det.. Vi var ju släktträff i Dalarna i juni månad, det var kul, träffade Johans släktingar och så, det var ju en ganska stor fördel att träffa dom före bröllopet så jag kände några fler där! På lördag har jag och Johan varit tillsammans i 1 år :D  Tiden går fort alltså! Lika nyförälskad som för ett år sedan :) Nu har jag satt mig på lista till lägenhet här i Strömstad också, så förhoppningsvis så blir jag och älskling mer seriösa sambos än vad vi är nu! ;) Så i slutet av augusti skall jag ta en liten roadtrip till Ikea och inhandla lite grejer :) I love shopping! Haha

Glad sommar
Camilla


RSS 2.0