Räddat ett liv idag :)

Min katt lekte med en mus förut och då grep djurvännen Camilla in och tog med den lilla musen in och la den i en filt. Den var väl i chocktillstånd, den lille stackaren :P Sen efter 20 min blev den pigg så jag släppte ut den :P hihi..
Det var allt för denna gången ;)

Tillbaka i Strömstad

Lyckad kväll i Trollhättan igår :) En nästan nykter Camilla är ingen vanlig syn när jag väl dricker! Haha... Väldigt trevligt folk där också.


Tandvärk och älskad :)

Har varit hos Johan idag, sen var jag på apoteket och tog ut min medicin. Skall göra mina fossingar fina sedan :) och händerna såklart :) Kommer sakna dig när jag åker bort <3 Men du finns ju i mitt hjärta, så så långt bort är du inte. Fick H&M's katalog idag, hittad en riktigt nice klänning! :) Får se vad jag köper i morgon :) Puss & kram så länge


Åker till stan

Johan kommer och hämtar mig, så skall packa lite... Börjar bli trött! Struntade i kanelbullen förut och åt en halv honungsmelon istället :) Mycket godare :D God natt.




Onsdag kväll....

Sitter här hemma med huvudvärk :/ Illa... Var på sjukhuset idag också, skall gå på penicillin och några andra tabletter. Hoppas det hjälper! :) Johan var så snäll och körde mig dit, tack så jätte mycket än en gång :) Näh, nu skall jag äta mat och sedan skall jag unna mig en kanelbulle :) Har varit duktig när det gäller sötsaker i det sista, har gått ner 2 kg på en månad :D Mohaha.

Försökte lägga upp en bild här, men det gick inte :( Tyvärr! Det var ändå bara en bild på en kanelbulle, och ni vet ju hur sådana ser ut! ;) Ha det gött tills vidare

Me like!

Åh, jag måste bara ha en sån här! Hittade en liknande på MQ igår... Den här är från nelly.se! Vilken finast, tro? Något att ha på sig i helgen? :)


Väntar på att fredagen skall komma...

Kommer bli så kul :D Skönt att komma bort, även om det bara är en eller två nätter :) Mysig kväll igår btw... :)


Härliga söndag....

....Not! Sitter och väntar på Johan. Härligt väder idag :D Sov gott i natt också. Haha

Naughty night!

Ta alla mina känslor, ta dem alla min vän, men säg mig vad kan bli din vinst?


Okej okej, han är snygg! Efter alla års förnekande... Suck!
Denna bild är det ända som får mig att vilja andas just nu,
vid detta tillfälle. Tack Colin Farrell....

Längtar till nästa helg!!

Då åker jag & Mimmi till Trollhättan och festar :D Skall bli svinigt kul! Shoppa lite på Torp eller Överby först :P Hihi. Har haft besök av min mormor och morfar idag, åhh, älskar dom så otroligt mycket! <3 Skönt att man har dom att prata med, dom är helt underbara.


RSS 2.0