It's my B-day!

Jippi! Haha :) Det ända som är bra med denna dag är att det är ett år kvar tills jag är 20 ;) Fick en fin present av Johan & hans mor :) Väldigt tacksam för det! Sen får jag väl fler av familjen :)


Yes Man

Kakorna blev lyckade idag :) Kul att testa på nya saker. Bakade en kaka med äppel och blåbär :P Vet ej om det är gott tillsammans men... Skit samma ;) Imorgon skall vi förhoppningsvis till Grebbestad en sväng, luncha lite och sedan systemet. :) Har hyrt Yes Man idag, med Jim Carrey. Tror den är jäkligt rolig ;) Skall snart se den så får sluta skriva ;)
Mitt sista inlägg som 18 åring... 19 here I come!


Baka en liten kaka

Skall baka inför fredagen nu. Skall ha gäster då nämligen. Så nu har jag ätit "frukost" så det är bara att sätta igång ;)

Good morning

Nu skall jag jobba. Dricker mitt goda morgonkaffe ;) Nam nam. Kunde inte fått bättre frukost! Sista dagen som 18 åring också. Hehehe


Svider i mina ögooon

Åh, skar gullök till soppan nyss, och det svider! Det hjälper ju inte solglasögon som är allt för stora när man skär heller! :/
Men soppan blev god iaf, fullproppad med rotfrukter och grönsaker. Nam nam :D Har jobbat lite idag också. Skönt att få något gjort... Och på torsdag fyller jag år! :D Då blir det kalas. .. Och på fredag ;)


Tröttis

Jobbat idag... Trött som fasen! :/ Ont i benen. Stackars mig alltså... ;)

Myssöndag

Har varit ute på promenad i stan :) Mysigt. Skall väl se på film snart och häva i mig några extra kalorier ;) Har ju faktiskt varit duktig denna vecka så jag förtjänar det! :)

Beautiful


Goda morgonen

Stod upp för några timmar sedan, men jag vill inte riktigt vakna idag.


Pictures

Här har ni några bilder.












Båttur

Har precis varit ute på båttur :) Mysigt! Tog några bilder samtidigt. Lägger upp dom senare kanske... Lägger in dom på datorn nu så. :) Och bilder från festen förra lördagen. Hihi!

Snart grilldags...

Då var grillen tänd... Har inte ätit sedan frukosten så skall bli gott med årets första grillmat! :)
Jag undrar vem som är inne på min blogg cirka 10 ggr om dagen :P Hehe. Kul att någon finner mig intressant.
Bjuder folk till min födelsedagsfest också... Tralalaa


Sommarväder!

Ahh.. Så härligt! Har bränt mig i solen :) Då snackar vi sommarkänsla! Har lagt grillmaten i marinad, för min del blir det vegetariskt! Och sedan ta en sväng med båten. Härligt!!!
Från det ena till det andra... Blev påkörd idag av en bil! Hmm.. Gjorde riktigt ont. Hahah

Should I stay or should I go?

Är inte på humör idag... Har ont i huvudet och är lite ledsen. Känner mig så ensam. Allt verkar gå så bra för alla andra, medans jag sitter och möglar fast i min egen skit. Jag vill ha en förändring i mitt liv! Bara ha någon som tycker om mig eller helt enkelt bara flytta i väg... Men det verkar fullständigt omöjligt.
Tyck om mig, någon!?

Men hallå där!

Fattar mig inte på vissa människor... Bara för att jag pratade lite med en person på festen i lördags så tror han att vi är bästa kompisar eller något nu! Lägger till mig på fb, och skriver för fullt. Helt väck i huvudet.
Nu blir det snart storstädning. Äter tidig frukost för en gång skull! :) Måste ha ork för att städa också!
Och om en vecka idag fyller jag år :) Hoppas jag får någon present åtminstonde, har ju sagt att jag inte önskar mig något, men något litet paket hade jag ju uppskattat! :D Men nu får jag slita mig från datorn och sätta i gång... Hörs senare ;)


Har haft denna bild förr, men tycker den är så rolig ;) Min humor rakt igenom!

Nyttig onsdag... Eller torsdag?

Jag har ingen pejling på vilken dag det är idag. Snart är det torsdag iaf! :) Idag har jag varit nyttig, tränade ett bra tag, och sen efter någon timma så tog jag mig en joggingrunda på 20 min. Får fortfarande ont i benen...
Hade jag inte fått det hade jag kunnat sprungit längre.
Har målat båt i dag också... Så har massa svart målarfärg på händerna! Riktigt hett!


En hankatt som är ute efter min katt!

Fiskat!

Har fiskat idag... Igår också! :) Var skönare väder idag. Var två sekunder ifrån att få upp gäddan ur vattnet igår, men den lossnade! Typiskt. Funderar på att laga middag nu. Sedan blir det träning.



Ledsen.

Det gör så ont i hela mig. Låt mig slippa denna smärta!
Jag klarar inte mer.

Lite lyckad måndag iaf...

Fick tummen ur och tränade förut... Mest kondition, styrka behöver jag inte mer än vad jag redan har ;)


Låt mig slippa måndagar!

Hatar verkligen dessa dagar. Känns som att hela den här dagen är till för att vänta på tisdag. Är det så?

Sliten i kroppen

Känner mig riktigt dålig nu alltså! Ser ut som jag har haft 7 svåra år. Bara tanken på Redbull och Jägermeister gör mig illamående. Så jag förstod inte varför jag skrev det nu. Försent...
Skall till stan snart och se på film med en vän. Ta det så lugnt som möjligt.


Seg idag!

Sov inte många timmar i natt. Men kul var det igår iaf! :) Kom hem oskadd också. Fast har lite ont när jag går... Men jag överlever!

Hoppas på en rolig kväll med alkohol.

En kompis ringde förut och sa att jag kunde få jobb hos henne, skulle bara på en intervju först i så fall! Låter jätte bra, men först måste jag få svar från det andra stället. Det sket sig ju med det jobbet jag fick. Jävla idioter! Sitter här och äter morot och dricker vatten. Jag har varit ute och gått med vovven :) Skall väl börja göra mig i ordning om en timma, duscha och så där... Orkar inte stressa med det så. ;) Festen kommer nog bli väldigt rolig! :) Hela släkten är ju nästan där också. Köpte ett skärp förut och ett smycke på Lindex. Fick lite panik förut "tänk om det matchar med det där" så köpte något i fall olyckan skulle vara framme! Hehe.

Jobbig morgon

Vakande kl. 06 att en mygga flög runt ovanför mitt huvud! Och den anföll mig flera gånger! Men jag drog täcket över huvudet och somnade om... Trodde jag. Jag kunde ju inte somna om! Har ont i nacken nu också.
Tyck synd om mig.

Mysig fredagskväll.

Haft besök, det var riktigt mysigt! Skulle egentligen kolla på film, men det var vi för trötta för, så vi satt och pratade istället :) Imorgon skall jag ut och gå långt *pust* Men härligt efteråt dock. Jag skall nog gå och lägga mig i min tomma säng snart. Bytat sängkläder idag... Var verkligen på tiden! Städat på sovrummet också. Heeelt otroligt! Tror jag hittade 8 döda gråsuggor. Så himla äckliga! Är livrädd för dom! Sov gott allihopa. Ses i morgon ;)


Camilla rekommenderar.

Denna grupp gör så ljuv musik. Sök efter dom på youtube om du inte hört dem! Gillar deras stil väldigt skarp.
Kings of Leon





Söt eller vad?!

Ännu mer solbränd...

Satt ute i solen förut. Så härligt :) Ute och gick en sväng också. Och nu har jag precis kommit hem ifrån stan, har inte ätit än idag så börjar bli lite smått hungrig nu! Vill hitta på något skojsigt ikväll :)

Go mörra!

Himlen är blå! Måste skynda mig städa, så jag kan sätta mig i solen.


The truth

Vissa människor äcklar mig verkligen.

Snart helg!

Skall bli gött... Känner verkligen sug efter alkohol nu. Har varit med Mimmi nästan hela dagen *pust*. Haha nej då, solade oss och sedan åkte vi till Malin. Det var mysigt :) Nu skall jag vara lite mer social på msn.

Solbränd

Har suttit i solen länge nu. Fick lite färg :)


Solen skiner!

Helt underbart! Har väntat på detta i flera dagar nu :)
Något som är lite tråkigt är att våran granne har börjat bygga på sitt stora hus nu, som förstör våran havsutsikt! :/ Jävla norrbagge! Har tvättat lite kläder för hand... Eftersom jag inte riktigt fattar mig på tvättmaskiner. Haha. Dom krånglar ju alltid på något sätt! Samma sak med mikrovågsugnar. ;)



Ensamt.

Vill ligga i någons famn och bara känna mig omtyckt just nu. Jag går nog och lägger mig och håller om kudden lite extra i stället... Tråkigt att behöva känna så här.

Då var kvällen här igen...

Sitter här och surfar runt ;) Varit ute och joggat en sväng. Blev så fruktansvärt rastlös!
Funderar så jävla mycket nu alltså.
Är riktigt förvirrad.


Dagens citat.

"Man måste bråka och hata sin bästa vän för att man ska kunna komma varandra närmare och älska djupare"

think about it.



Tog oss en lite båttur...

Pappa har ju köpt ny båt så vi tog oss en sväng utanför Koster. Härligt väder, ingen sol men...
Snart börja Hitta hem på tv4, intressant men fy fan för vissa människor som behandlar djur på ett så omänskligt sätt!


Blir så glad!

Att det är många som är inne på bloggen, har haft massor av besökare redan! Har shoppat lite idag, två par jeansleggings och något till håret! Skall försöka på att slinga det själv idag, men vet inte riktigt om jag vågar. Tar nog och beställer tid hos frisören på fredag i stället... För jag vill verkligen INTE ha gult hår eller misslyckas på något sätt! ;)  Imorgon får jag besök av gumms! På talan om gumms... Träffade på en gammal väl som jag itne träffat på 3-4 år, I think! Hon har blivit mamma :)
Nu skall jag äta lunch med kära mor.




Why?

Är på jakt efter en bikini, och så kollade jag på Gina tricot's hemsida... Och vad hittar jag inte där? Jo, en sån bikini jag vill ha! MEN, jag vill inte ha bikini därifrån. Har letat som en galning på nätet.


Sleepy...

Börjar bli trött nu... Lägger in nya bilder på datorn nu också. Kan nog lägga upp fler i morgon, tar så lång tid ;)
Skall snart hoppa i bingen, och nana.





Evert solar sig.


Elmia.


Frozen

Brr.. Riktigt kallt här! Har haft en jätte trevlig dag :) Sitter och planerar min födelsedag, 16 dagar kvar.

Då var det gjort!

Kommit hem igen. Solen smyger sig fram nu :) Lovely! Skall ta en långpromenad senare.

Blir så glad...

Tänk att det ändå finns några goda vänner som är underbara :) Även om vi inte pratar så ofta så finns ni där. Det uppskattas! Nu skall jag göra mig i ordning. Ha en fin tisdag! Skall försöka lägga upp lite bilder sedan, om det går.

Vad skall man säga?

Jag blir inte klok på vissa personer. Säger en sak, och menar något annat. Vad är vitsen? Oseriösa kontakter önskas ej. Så kontakta mig inte igen, mitt liv är bättre utan er nu. Tack!

Var det så?

Det var nog inte bara jag hela tiden. Jag vet det. Jag kan ta mycket skit, men det här var droppen.
Allt jag gjort. Att du ens har mage att behandla mig på detta sätt. Du är inte mycket att ha. Just nu betyder du lika lite för mig, som ett ruttet bananskal som ligger vid vägkanten. Det är du. Ligger där ensam, och ingen vill ha dig.
Ingen som tycker synd om dig, du är bara bortkastad och äcklig. Synd bara att du inte ruttnade bort lika snabbt.


Bye bye

Tänkte jag skulle göra något nu, dra till stan eller något. Bio? Öl? Vi får se :) får inte bli försent, skall upp tidigt imorgon så.


Tralalaaa

Tror jag skall köpa mig något nytt till helgen. Kollade in fina klänningar på MQ. Me like!

Vill ha helg nu.

Vill att det blir lördag NU!
Har kollat på pappas nyinköpta båt idag, den var riktigt nice :)


It's so over!

Det är sååå slut mellan mig och Johan! Fan, om man behandlar mig som skit alltså. Nej, det kan ingen göra. Inte ens den mest misslyckade personen i världen. Tack för att du har fått mig att inse så mycket.

Tråkigt

Molnigt

Väck mig när det är måndag.

Fy vilken tråkig söndag. Vill spy på denna dag! Var och fiska en sväng, men det gick ju inte så bra... Soya var rädd för något, så vi inte där länge.

Elmia

Har precis kommit hem från Elmia, bilutställningen... för er som inte förstod! Hehe. Har inte skrivit idag pga att vi stod upp kl. 06 och är inte sådär jätte sugen att sätta mig vid datorn då. Tog massa bilder, som jag antagligen lägger upp i morgon. Är jätte trött i benen :/ Men fick skön massage av älsklingen precis. Så underbar han är.

Fredag eller lördag?

Jag tror hela tiden det är lördag idag. Hmm. Nu har mormor och morfar åkt, det var mysigt att träffa dom!
Funderar bara på vad jag skall göra nu... Leta efter mina Ed Hardy skor som är spårlöst försvunna?

Vilken glad påsk... Verkligen!

Fick ett ganska jobbigt samtal igår! Att det alltid skall bli ändringar. Jag blir så irriterad!
Skit samma... Skall snart åka hem och hjälpa mamma med maten, skall bjuda mormor och morfar på middag idag så :)
Och i morgon blir det Elmia :) Kan nog bli kul!

Uppe med tuppen..

Jag var, rättare sagt uppe med tuppen. Klockan är ju rätt mycket nu! Har läst lite och druckit mitt goda morgonkaffe.
Idag invaderar norskarna Strömstad. Äckliga raggare. Usch!


Detta vill jag ha!

Jag vill ha en locktång när jag fyller år! Känner att det är på tiden nu, mitt hår är så envist så det lägger sig på 0,2 sek när jag tar i hårspray och alla produkter som skall till.

Fram & tillbaka, hit & dit!

Det får aldrig ett slut! Vrf kan inte bara vara? Nu gör vi det här, och då gör vi det också! Men nej... Nej, Camilla. Så fungerar det inte, förstår du. Det skall vara besvärligt innan det går som det skall.

Time for dinner

Nu blir det middag. Bestående av potatismos och ugnstekt falukorv! Svenskt va?! Haha. Har fixat mig en helt ny garderob. Fan, jag är duktig alltså.

I have too much energy

Två tabletter rosenrot och 3 koppar kaffe till frukost.
Skakis ja.

It's raining men!

Inte män kanske, men det regnar! Tycker det är mysigt jag! Dricker mitt kaffe, utan mjölk. Skall logga in på
stylesearch nu. Var ett par dagar sedan sist. Fy mig.
Hade gärna lagt upp nya bilder här, om jag bara hade min usb-kabel här.





Gamla bilder. :)


Tråkig tisdag.

Har varit på stan ett par timmar idag, kikat runt lite. Är hemma just nu med älsklingen! :)
Puss

Kaffe!

Nu har jag städat och varit ute med hunden, så nu fick jag äntligen mitt morgonkaffe... Fast jag stod upp för tre timmar sedan :P Skall väl träffa Mimmi snart, förhoppningsvis! Så hoppar in i duschen.
Puss!


Vill ha!

Helt slut.

Är helt slut i kroppen. Har tvättat bil, och har riktigt ont i armarna. :P Skall nog ta mig en dusch. Blir nog Elmia till helgen ja... :S Kan kanske bli trevligt! Hehe.
Puss!

Friluftsdag på landet

Sitter hemma hos Mimmi. Har suttit i solen i en timma, fräknarna smyger sig fram, sakta men säkert. :)
Var ute och gick i skogen också, tog en massa fina bilder! Och så håller vi på och lagar mat.. Soppa. :) Hehe.
Puss

VA?

Trodde det var skitsnack när jag läste för ett tag sedan att man kunde bli beroende av att kolla på hus på nätet.
Men nu har även jag blivit beroende. Jag behöver terapi.

Dimmigt

Tråkigt väder idag. Men skall ändå ut och gå nu... Fryser som *** ;)
Puss!

Nattinatt!

Nu skall jag sova. Lägga mig i en stor, kall säng. Inte trevligt alls... Imorgon blir det ändring på det!
Så skönt att sova brevid en varm pojkvän. :) Så skall vi på bio imorgon också. Det bestämde vi nu... ;)
Hoppas det inte var något fyllesnack från gubbens sida. Hehe. Sov gott.
Puss


Johan & en galen Camilla ;)

Födelsedagspresent?


Vilken skönhet va? Hitta dessa på nelly.com ;)


...Eller dessa. Från sovintage.se Läckra!


Vilken rolig helg.

Sitter här ensam och glor i väggen. Alla är upptagna, verkar det som.
Känns som jag alltid kommer i andra hand.
Shit same... :(

Om jag ändå skulle...

Köpa några filmer! :) Ps. I love you, måste jag bara köpa! :D Älskar den filmen. Fantomen på operan också. Har dom två filmerna ett sammanhang? Jepp ;) Mannen som har en av huvudrollerna såklart ;) Ikväll kommer en film på kanal 5 också, Fightclub med Brad Pitt och Edward Norton. Har inte sett den, så ser verkligen fram emot kvällen nu :)


Vad skall man göra då?

Vad skall man göra i helgen? Alla verkar allt för upptagna för att umgås med en :( Känns lite ledsamt faktiskt.

Go morgon!

Tråkigt väder! :( Typiskt när det är helg.

Sol och blå himmel, det kan inte bli bättre!

Skall träffa Mimmi nu snart, vi skall hem till henne och pyssla ;) Älskar min Johan.
Puss!

Fick jobbet!

Japp! Jag fick jobbet :D Känns bra... Väldigt bra. :)

Första april!

Lurade mamma idag, att någon annan hade fått jobbet jag sökt på! Haha ;D Härligt väder idag också, klart det... Det är ju min månad! Fyller år om 29 dagar :D Skall på möte kl. 18 idag också :)
Puss


Första april!

Fick lurat mamma idag! Haha. Jag sa att någon annan fått jobbet jag sökte ;D Hihi. Så jäkla skönt väder idag. Ut & gå en sväng, tror jag. ;) Kl. 18 skall jag på möte också :)
Puss


RSS 2.0