Trött i kroppen...

Har jobbat sedan 7 idag, och är väääldigt trött och har ont i kroppen! Står ju i princip hela dagen så. Nu skall jag få i mig något att äta. Imorgon är jag ledig, skönt det.... För det jobbet är slitsamt! :P

Ont i hövvet

Vaknade med en sprängande huvudvärk i morse. Tur att jag är ledig idag, annars hade det varit jobbigt!
Följde med Johan älskling till Uddevalla i morse... :) Hittade lite fina kläder på en second hand affär, men pengarna låg i bilen :/ Skall iaf jobba i morgon, och sen är jag ledig torsdag.
Och min älskade mor fyller år idag också :D 46 år. Hihi :D Skall baka något till henne tänkte jag, och laga god mat. Det uppskattar hon säkert.  ;)



Första dagen på jobbet

Det gick bra på det nya jobbet idag, sov väldigt dåligt i natt dock... Sov kanske 3-4 timmar bara. Så kommer somna rätt tidigt idag! Jobbade från 7-14.30... Rätt OK tid. Har lite ont i nacken, efter jag läste i en väldigt tjock pärm på jobbet. Hehe. Nu skall jag och älsklingen hyra film och mysa i kväll... :)

Shoppat lite idag

Kom mig upp till Nordby förut, köpte en klänning, ett linne och en kofta :) Och nya solglasögon! Behövligt :) Nu skall jag fortsätta se på film med med älskling, vi skall sova hemma hos mig hela helgen. Imorgon blir det fest för min kusins pojkvän... Roligt! :)


Jag är så bäst!

På måndag börjar jag på det nya jobbet! :D Haha. Gick ner till älsklingens jobb förut och höll han sällskap. Vill till Nordby och köpa något, om någon kör mig bara... Har faktiskt fått lite ork tillbaka i kroppen! :D Det är jag väldigt glad för. Tack vare Rosenrot. Hehe...

Freeeedag!

Härligt! Skall väldigt snart ringa till ett kanske blivande jobb ;) Vi får hoppas på det bästa! Skall snart börja storstäda också...

Mår inte bra.

Känner mig så hängig idag. Vill bara gråta... Vill veta vad det är för fel. Jag har ingen energi heller! Behöver massa kärlek just nu. Jag och Johan fiskade tidigare idag, jag höll på att få en stor fisk, men linan var för slö så den gick av :( Vilken otur jag har.


Och med denna bild vill jag säga till mina kära läsare...
Ta aldrig kort naken!

Det bara regnar...

Idag regnar det! Mysigt, men det är mycket bättre med sol! Vi får hoppas på sol till helgen :D
Stod upp kl. 08 idag, men har inte gjort något ännu förutom att dricka mitt te och ätit frukost. Har slutat med att dricka kaffe nu, mådde inte bra av det :( Men det är så gott! Skall beställa tid till frisören idag också, jag skall bli ljusare och så skall det klippas lite ;)

Då var det kväll igen...

Nu faller mörkret och man kan fortfarande höra fiskmåsarna försök att föröka sig uppe på taken...
Har gått en promenad med Johan precis, och nu skall jag ta mig lite yoghurt! Läste att Sverige gick vidare i "den där globala musiktävlingen". Kul, med en skitkass låt! Aja... Låten går väl hem i Ryssland, dom lyssnar ju på så konstig musik där så. Tack för mig idag!
Puss ;)

Ont i kroppen.

Har så jäkla ont i kroppen! Men men... Inget att göra åt! Skall iväg nu.
Puss ;)


Dags att bege mig till den stora staden.

Åker till Strömstad nu.
Imorgon skall jag hjälpa Johan på jobbet, jag kan ju inte sitta inne i en 40 graders lägenhet! Icke.
Så är det med den saken.
Skepp O'hoj!



Bara för att jag älskar dig.

Kan det bli bra, tro?

Har antagligen ett jobb på G! Skall få ett samtal vilken dag som helst. Och det är inget skitjobb ;)
Sen kollar jag och Johan på resor. Det lutar mest mot Kreta, någon stad med lite turister. Bara unna oss massor gott och spendera tid med varandra :)


Ja tack!

Jag är så usel...

...på att skriva i bloggen nu för tiden! Men det är bara för att sommaren närmar sig och jag vill hellre vara ute i det fina vädret än att sitta vid datorn. :) I lördags blev det fest. Det var en riktigt lyckad kväll med tjejerna :) Det måste göras om igen. Jag passar Soya just nu... Vi har varit ute och gått promenad, med mamma & Fiffi i det soliga vädret.


Kakan jag bakade till mitt kalas. :)

Tadaaa!

Helt otroligt! Jag skriver i bloggen. Haha. Idag blir det fylla, det skall jag lova er. Med tjejorna!
Fick reda på en rolig grej häromdagen om en som läser min blogg. Haha.. Störda fanskap! Du är så misslyckad som person.

Pictures from my B-day!





Johan is a little bit drunk.


I'm crazy, as usually.





I'm NOT pregnant! It's just the alcohol.. Haha


Here we go again...


Trött på detta!

Funderar på att sluta blogga. Vad är meningen egentligen? Hmm.. Skall iaf snart ut och fiska. :)

Snart dags...

Skall snart börja dricka. Sitter hos svärmor och lyssnar på musik. :) Det blir väl cod i kväll.

Fortfarande bakfull...

Känner fortfarande av alkoholen från i torsdags. Haha.. Skall ut på't i kväll igen. Fyller bara 19 en gång! ;)

Ett stycke bakfull Camilla

Nej, så farligt är det inte! :D Men hade riktigt kul igår. Tack vare Johan! Utan dig så hade inte min dag blivit complete! :)
Vi var först på Pråmen och sedan drog vi vidare till o2. Dansade lite och sedan drog vi hem till Johan igen på efterfest. Men jag lagade mat istället och gjorde mig i ordning för natten... Eller morgonen. Hehe. Det blev något så lyxigt som makaroner och grillade minimajs. Det var faktiskt gott! Haha. Jaja.. Snart kommer släkten hit också... Väldigt fint väder idag, så vi skall ta en tur på sjön med båten och grilla på någon holme ;P Myspys!

RSS 2.0