Hehe ;)

Nu vet jag vad min & älsklings dotter skall heta: Ottilia :) Fint va? :D

Räääger!

Nu har vi ätit oss mätta på räkor :) Lika gott som alltid! Blir nog en lugn kväll, skall ut och gå istället för att smälla i mig massa onödiga kalorier när man dricker ;P Hehe..
Puss!


The sun is shining :)

Ahh, härligt med sol :D Idag har jag än så länge bara hunnit med att städa... Har bytat jord på Johans orkide' (haha). Stackarn... Såg inte ut att må bra! :) På måndag skall jag till tandläkaren också. Tråkigt! :) Hehe
Puss


Trevlig fredag!

Idag har jag varit i Halden hos mormor & morfar :) Mysigt :) Sedan åkte jag med älsklingen till Kungshamn och betalade för Soya. Så vi åkte på en "kosetur". Imorgon blir det väl också lugnt, äta middag hos mamma & pappa... Räkor! Mums :) Kul att min älskling tyckte om maten jag lagade idag :) Inte så lätt med en kräsen göbbe ;)
Sugen på att gå ut nästa helg... Får se vad som händer. Är egentligen trött på allt som har med alkohol att göra. Usch.
Sov gott allihopa...
Puss




Dagens ord...

Nu skall jag iväg och handla! Vad skall man jag köpa...? Frusna bär, kycklingfile'(jag får inte till riktiga såna e'! haha), kaffe, tandkräm och något mer...  Blir nog bra ;)
Skriver kanske senare.
Puss

Dagens ord är: Pansarpung.


En nästan sömnlös natt.

Sov så fruktansvärt dåligt i natt... :/ Men meeen. Det regnade ute när jag vaknade, blev lite glad där :) Nu skall jag äta frukost! Är vrålhungrig ;)
Puss


Min frukost i morgon... :)

Allt är bara så fel.

Vrf blir det alltid så fel? Jag blir så trött på det. Har bara lust att gräva ner mer själv. Levande. Och aldrig komma upp till jordytan igen. Det här tär på mig, snart kommer jag inte orka något längre, bara sitta här och glo i väggen. Trött, jag blir så trött...



Today it's little saturday.

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera så får jag ju skriva vad som hände igår....
Johan skulle på bandy med pappa och bror, så jag var hemma med mamma så länge, kollade på tv. :)
Kommer inte på något mera just nu ;)
Puss


Fettisdag!

Usch för semlor! Blä


Fläskläpp!

Jag har fått fläskläpp, och fråga inte varför! :O Fick det igår efter vi hade grillat och varit ute och gått i skogen! Min läpp är ca 2 cm tjock!! :( Men det var riktigt trevligt igår :D Hittade ett ställe med jätte fin utsikt :) Sedan åkte vi på snowracer efter en fyrhjuling... Det var roligare att titta på och filma än att sitta på, höll på att ramla av :) Hehe..
Pusss!







En ny vecka!

Jaha.. Då satt man här med kaffemuggen i handen. Börjar bli snorig igen... Det är inte bra! Söndagen var lugn, kollade på Beck igår, och efter det somnade vi i varandras famn, men väckte Johan runt 1, så han kunde gå ut med Soya... Eftersom vi somnade ifrån allt :) Idag skall vi till Mimmi en tur, gå med hundarna och grilla i skogen... :) Mys! Så hundarna får busat och ha roligt också :) Dom är så söta tillsammans. Och på tal om söt... Johan är söt när han sover. Låg och tittade på honom i morse ;) Hihi.
Puss på er, ha en fin måndag. (det skall jag ha!)


Mysig lördag.

Jag och Johan skall se på melodifestivalen snart... Väntar på honom just nu, eftersom han skulle vara chafför till Malin & Anders. :) Hade besök av dom igår, det var jätte mysigt :) Tråkigt när det är så mycket snö, är ju svårt att vara ute och gå när snön piskar en i ansiktet! :/
Puss på er!


En fuldag

Idag har jag en fuldag... känner mycket riktigt ful :( Behöver någon som tycker om mig och kramar mig... :/ Vill hitta på något också, men vad? Har köpt lite underkläder idag. Så något har ju hänt! köpte en sportbh så nu skall det joggas när lite av snön försvunnit, annars ramlar jag och slår mig bara. Hehe
Puss


Ungefär så.. Haha

Behöver massor av värme!

Jaaaaag fryyyyyser! *brr* Skakar värre än... Ja ;) Hehe... Ingen Göteborg horse show i helgen heller :( Damn you! Ingen som vill åka...!? Synd om mig idag. Tycker jag! Har städat också, fy fan så mycket skit man samlar på sig under alla år, massa minnen efter ställen man varit på.. Haha :)

Gött!

Nu har jag ätit "frukost".. Lyxa till det med lax! Mums :) Pratat med Mimmi, skall antagligen ses sedan... Bio?:) Mys! Längtar till Pirates of the carribean kommer på bio! (stavade säkert inte ens rätt, haha) Skulle gärna lagt upp fler bilder men det tar en evighet att lägga in bilder på datorn! :(


Helt tomt där uppe.

Fasiken vad jag är trött! Har inte orkat dricka mer än några munnar med kaffe idag, har iofs inte ätit än heller men...Öh.
Jag kommer faktiskt inte på något att skriva :O Skall ta och sysselsätta mig först, skriver nog senare stället ;)
Puss!!

En dikt.

Läste att det var populärt att skriva dikter nu för tiden, så nu skall jag skriva en.
Kaffe är gott, kaffe vill jag ha och kaffe skall jag få! Tack för mig, nu skall jag dricka kaffe.


En god morgon med spya.

Eller ja.. Har varit vaken i två timmar men. :) Älskling har dragit till jobbet och jag sitter kvar här, efter en diskution om politik. Hehe ;) Typiskt att soya skulle spy precis efter Johan drog i väg då, jag som redan är tillräckligt illamående på morgonen! Men tog upp det iaf, tur att inte allt kom på mattan :)
Puss!


Hälsosam dag

Idag åkte jag och Johan till Mimmi, var ute och gick i nästan två timmar.. Med Soya och Evert  :) Var riktigt gött att röra på sig. Vi skall ut och gå på fredag också... Soya och Evert gick väldigt bra ihop, nästan allt för bra för Evert, han blev ju sugen på både det ena och det andra ;) Haha. Stackars lilla Soya! :) Har varit en tur hos mamma och pappa också, hämtade lite filmer vi kan se på.
Puss på er.

Nu drar jag iväg.

Skall in till stan, till Johan... Det är äckligt kallt! :(
hoppas älskling är på humör för att värma mig :) Hihi
Ta hand om er, Puss.

Något att skratta åt :)

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!




En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.


Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,





George W Bush och Tony Blair står i en bar. En gäst kommer bort och
frågar vad dom pratat om.

"-Ååå, vi lägger planer för 3:de världskriget" säger Bush...

"-Å jäklar" säger gästen. "Hur tänker ni göra?"

"-Vi tänker döda 1 400 000 muslimer och en IT-konsult" säger Bush...
Gästen blir bara stående som ett frågetecken.
"-En IT-konsult...?" säger han. "Varför det? Varför i all världen
ska ni döda en IT-konsult?"

Då klappar George W Bush Tony Blair på axeln och säger:
"-Vad var det jag sa? Ingen kommer att fråga om muslimerna..."





CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"





Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.





Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.

En vecka senare sa Per till Tom:
har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit
borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?

Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för
säkerhets skull
- Kära mor, jag säger inte att du tog eller inte tog soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta enda sedan du var här på middag.

Några dagar senare fick han svar från sin mor
- Kära Tom, jag säger inte att du ligger eller inte ligger med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan.

Sensmoral: LJUG ALDRIG FÖR MAMMA!




En liten pojke frågar sin far:
- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
- Självklart min son, fråga på!
- Vad är politik, far?
- Tja.... i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid

- Jag förstår inte far... kan du förklara det för mig?
- Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son?
- Mer eller mindre...

Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.

Nästa morgon sa pojken till fadern:
- Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
- Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!




En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.

"Ja visst, fråga på bara"

Den unga mannen frågar sin pappa, "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det?"

Pappan blir lite förvånad, men svarar, "Jo min son, det finns tre sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar.

"Lökar?"

"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"

Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar.

"Kan jag ställa en personlig fråga?
Mamma, hur många typer av penisar finns det?

Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar.

"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran."

"Julgran?"

"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."

U got mail!

Fick ett mejl av ett ställe jag har sökt jobb på, och jag var en av dom få utvalda som fick ett mejl tillbaka. Så här stod det i mejlet: "Intressanta genom er bakgrund, hur ni presenterat er och hur ni önskar jobba." Så skrev dom lite mer om hur stället skulle se ut osv... Det var roligt :) Så nu får man ju bara hoppas :)
Puss :)


My handsome man <3

Or not...

Tar tillbaka det jag sa... :) Var bara tvungen att få det ur mig. Haha
Puss

Jag hatar dig!

Hatar dig så otroligt mycket!! Du är inte värd ett skit. Idiot.

G'day!

Hade en väldigt mysig alla hjärtans dag igår :) Lagade en god middag och sedan myste vi med film :) Var barnledig också :) Slutade dock med att jag var lite sur, Soya bet mig i handen något som gjorde väldigt ont! Men men... Var ute och gick på dagen hemma på Tjärnö, gick i en timma, försökte få Soya och Fiffi att gilla varann, men neeh går inte så bra ;) 
Puss!

Sömnig poker.

Sitter hemma och spelar poker... Älskling har varit på besök också :) Det var mysigt! :D Måste bli varmare på mitt rum innan jag lägger mig.. Hatar kyla :( Skall upp kl. 07 i morgon... Gäääsp! :)
Gosig natt på er. Puss


En kall torsdag...

Sitter här hemma, har ätit middag, kyckling med sallad! Mums :) Är lite sugen på att börja med cambridge metoden... Skall åka till Grebbestad nästa helg och se vad som händer :) Har även kollat på Restylane, för läpparna. Finns en klinik i Göteborg som har sånt... Men det är bara en tanke än så länge, kanske blir man lite mer kyssvänlig ;) Men Johan har inte klagat. Han verkar ju vara emot det där...Var inte så äckligt dyrt heller! Har shoppat loss idag, tre par sockar! Haha.. Det behövdes... ;) Och handcreme! Jag har stora sprickor i händerna :( Stackars mig! ... Och så köpte jag med Cosmopolitan, skall till Göteborg i morgon så skall ha något att läsa på vägen ner, och då är ju det den bästa läsningen ;)
Puss

Nu är det rent & fläääscht!

Jajamänsan! ;D Gött som fasen! Det är roligare att städa med musik. Tack gode Gud för Rix FM! :) Nu skall jag laga lite mat tills älskling kommer...
Puss


Hot & cold

Först är det varmt, sedan kallt. Jobbig vecka ja! Men ändå inte :) Underbart väder idag... Snön ramlar  ner från taken. Skall ta och städa lite, städomanen Camilla... Heter det städoman? Får googla det.
Pussss


Sugen...

på en liten..... Ja vad?

Blev riktigt besviken idag!

Min bror sa att jag hade fått ett brev från Strömstad byggen idag... Jag trodde jag hade fått lägenhet! Men ICKE... Var någon skit om internet, läste inte ens hela brevet, för jag var så ledsen/besviken :( Hmm.. Fick känna på ett litet glädjerus iaf! Fuck Strömstad byggen, säger jag bara! Allt för mig, tack.



God morgon allihop :)

Ahh ännu en bra dag.. Fick ett mejl från det jobbet jag sökte till igår :) Hihi! Den här veckan blir bara bättre och bättre!
Stod upp för en timma sedan, pratade lite med älsklingen min innan han stack till jobbet. Så nu sitter jag här med Soya...
Det har snöat mer i natt... Usch för snön! Jag önskar det kunde bli mildare och regna så den här skiten försvinner ;D
På lördag är det Alla hjärtans dag, hatar den dagen! Skämmer hellre bort min pojkvän en annan dag på året än den dagen, överdrivet är vad det är....! Massa hjärtan överallt och massa pussipussgull.. Neh! Skall nog bara bli en vanlig lördag för min del, och kolla på melodifestivalen! Haha ;)








Solen skiner!

Helt otroligt! Känns som man gått runt som en zombie nu när det varit så dåligt väder. Hahaa :) Idag har jag skrivit två mejl til olika jobb som man kan hoppas på att man får. :) *håller tummarna* Stod upp innan Johan åkte iväg till jobbet så jag slipper sakna honom så mycket! :) Skall väl ut och gå också... Synd att det är så halt ute, annars hade jag gått till älsklings jobb. Skit också! Helgen var ju så lugn som den bara kan bli, kollade på melodifestivalen! Så otroligt värdelösa låtar! Hur vågar folk uppträda i direktsänd tv sådär?! Nä, fy... Nu skall jag ta mig frukost bestående av en apelsin och ett knäckebröd. Banta banta... ;)
Puss!


Dags att börja igen kanske?

Det var ett tag sedan det bloggades, men går det en dag så går det ofta fler ;) Hehe. Idag har jag slingat håret, det blev jätte bra! Kollat efter jobb också, en del som låter intressant :) Pratade med Mimmi förut och frågade om vi skulle dra på Göteborgs Horse Show den 19-22 februari, hon verkade sugen på det! Kan bli riktigt kul :) En heldag där nere...
Jag är sjuk också, så måste gå på pencillin i tio dagar, skulle ju varit hos tandläkaren igår men ringde och frågade i fall det var något problem eftersom Mykoplasma är väldigt smittsamt, och det var det :/ Så jag fick en ny tid! Typiskt! Nu skall jag se på film, Tropic thunder ;)

Puss kram
Lägger upp några bilder från i fredags. Enjoy!








RSS 2.0